Administratorat Dyskordii

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-07-11 12:41:04

Eksuperiusz XX
Jego Administracyjność
Liczba postów: 68
Windows 8.1Chrome 67.0.3396.99

Nadchodzące obrady Konsylium Narodowego

Szanowni a zacni obywatele Dyskordii i goście,

jako już co poniektórzy zapewne zauważyli, postanowiłem o zwołaniu I Konsylium Narodowego, którego termin wyznaczyłem na dni począwszy od 14 lipca.

Jak zauważyłem, ostatnia ankieta w sprawie konstytucji/praw kardynalnych Dyskordii spotkała się z niewielkim zainteresowaniem, większość przeszła obok niej bokiem, a tych opinie, którzy zdecydowali się ją wypełnić, streścić można zdaniem "jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie". Sprawa zatem, czy ustanawiać prawa kardynalne dla Dyskordii, a jeżeli tak, to w jakim brzmieniu, będzie pierwszym przedmiotem obrad Konsylium i głównym ich celem. Nie znaczy to jednakowoż, iże inne sprawy nie zostaną poruszone. Wręcz przeciwnie, obrady Konsylium obejmą szeroką gamę spraw związanych z Dyskordią, od spraw zagranicznych po gospodarkę, którą, jeżeli będzie zainteresowanie, zamierzam zaprojektować i uruchomić w Dyskordii.

Do udziału w obradach i głosowaniach zaproszeni są nie tylko obywatele Dyskordii, ale i wszyscy ci, którzy są w Dyskordii tylko przejazdem oraz goście z całego Pollinu, którzy, mam taką nadzieję, licznie pojawią się na Konsylium i będą obradować na równi z obywatelami.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum